Започва кандидатстването по третия етап от мярката 60/40, съобщават от Агенцията по заетостта.

...
Започва кандидатстването по третия етап от мярката 60/40, съобщават от Агенцията по заетостта.
Коментари Харесай

Започва третият етап от мярката 60/40

 Започва кандидатстването по третия етап от мярката 60/40, оповестяват от Агенцията по заетостта. Работодатели ще могат да подават документи за погашение на средствата, с които да запазят служащите и чиновници си след интервала на изключителното състояние. Подкрепата още веднъж е в размер на 60% от осигурителния приход, но към този момент за месец август. Средствата ще се дават за интервал до 3 месеца, считано от 1 октомври до 31 декември 2020 година

Подробна информация по какъв начин се кандидатства има в уеб страницата на Агенцията по заетостта, в рубриката  " Финансови тласъци за опазване на заетостта ". Работодателите, получили средства в предходните месеци, ще могат на този стадий на мярката да се възползват от някои административни облекчения, като да вземем за пример скъсен пример на заявление и понижен пакет приложения към него. 

Документите за кандидатстване се подават в Бюрата по труда. Това може да стане  по електронен път чрез Системата за несъмнено електронно връчване /ССЕВ/ или посредством лицензиран пощенски оператор, както и на място в съответната Дирекция " Бюро по труда ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР